Kari
THAJSKÉ KARI - thajské kari podávané s jasmínovou rýží
C1. Kéng Déng - červené kari oblíbené
แกงแดง | Pikantní thajské červené kari s kokosovým mlékem, zeleninou, bambusovými výhonky, ananasem a kuřecím masem nebo tygřími krevetami nebo tofu. Podáváno s thajskou jasmínovou rýží. 500 ml
C2. Kéng Garí - žluté kari
แกงกะหรี่ | Pikantní thajské žluté kari s kokosovým mlékem, zeleninou, bambusovými výhonky, bramborami, kuřecím masem nebo hovězím masem nebo tygřími krevetami nebo tofu. Podáváno s thajskou jasmínovou rýží. 500 ml.
C3. Kéng Khíjau Wán - zelené kari oblíbené
แกงเขียวหวาน | Středně pikantní thajské zelené kari s kokosovým mlékem, kuřecím masem nebo hovězím masem nebo tygřími krevetami nebo tofu. Podáváno s thajskou jasmínovou rýží. 500 g.
แกงมัสมั่น | Pikantní thajské kari Massaman s kokosovým mlékem, bramborami, kuřecím nebo hovězím masem. Podáváno s thajskou jasmínovou rýží. 500 ml